0493-724942
keuken

Restaurant

Werken in de horeca voor mensen met een beperking.

De keuken

De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur en heel ruim van opzet. Doordat er zoveel ruimte is kunnen ook mensen met een rolstoel werken in de keuken. Samen maken we de gerechten klaar die in het restaurant worden opgediend. Met z’n allen kunnen we bijvoorbeeld lekker appeltaart en ander gebak maken voor onze bezoekers. Natuurlijk is een goede hygiëne een belangrijke voorwaarde bij het werk in de keuken.

Het restaurant

Het restaurant is een gezellig lunchcafé. Hier kunnen fietsers, wandelaars, de bezoekers van het dierenpark, in de winter de schaatsers en iedereen die lekker wil lunchen terecht. De bediening zal zoveel mogelijk gedaan worden door de deelnemers aan de dagbesteding.

Twinkeltje

In Twinkeltje zullen artikelen worden verkocht die gemaakt zijn door onze deelnemers in de dagbesteding. Ook producten van onze tuin, boomgaard en de boerderij kunnen er worden verkocht. Natuurlijk is het afhankelijk van het seizoen welke artikelen we aanbieden. Kom eens kijken wat voor artikelen we in de aanbieding hebben als u op zoek bent naar een origineel cadeau. Denk daarbij ook aan een cadeaubon. Die is zowel in het restaurant als in de winkel te besteden.

Bezoekers

Natuurlijk vinden onze deelnemers het prettig als er lekker veel te doen is in ons restaurant. Bent u benieuwd welke gerechten we te bieden hebben kijk dan op de site voor bezoekers onder ‘Hapje en Drankje

 

Contact

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×